Brooklyn
Jack Kapteyn | Zandvoort


Gouden Helm Kwaliteits
Check
Lees meer
(15)
25 jaar ervaring
19 klussen voltooid

Uitstekende
ervaringen

Project historie
gechecked

Geverifieërd bij
Hubo Haarlem

Geldige KVK
inschrijving

Over Jack Kapteyn


“Bouwen en klussen,
Specifiek, Meetbaar, Aanvaardbaar, Realistisch en Tijdgebonden.
https://www.facebook.com/BrooklynBouwZandvoort/?ref=hl”

Neem contact op met Jack Kapteyn

Contactinformatie

Telefoonnumer
Klik om te bekijken
Adres
wilhelminaweg 17, Zandvoort

Lokale reviews

9.6
15 reviews


Werner Coenraad
3 oktober 2017

Zeer tevreden.Blij verrast met de getoonde inzet en voortvarendheid.
Ook het meedenken en overleggen (zowel voor als tijdens de klus) is als bijzonder prettig ervaren. Meer dan blij met het eindresultaat.
Absolute aanrader!

Geverifieërd
Liesbeth
14 mei 2017

Prettig: maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Goed: de deur bleek (behoorlijk) krom maar Jack heeft hem er toch sluitend in gekregen. Verbeterpuntje: volgende keer even de vloer afdekken met kluskarton.

F. Mulder
12 mei 2017

Jack heeft voor ons een schuurdeur gereviseerd en wat kleine klussen in huis gedaan. We zijn erg tevreden over het resultaat en over de manier van aanpak. Deur was weken niet te gebruiken vanwege ontwrichting maar functioneert nu weer als nieuw. Zonder hoge vervangingskosten!

Geverifieërd
Martine
24 april 2017
Bas Fellinger
6 februari 2017

Jack is een zeer vriendelijke en goed meedenkende vakman. De klus die wij oorspronkelijk op het oog hadden was best veelomvattend en daardoor prijzig. Jack had ideeën om het iets anders aan te pakken met een (bijna) vergelijkbaar eindresultaat, waardoor het heel wat minder heeft gekost. De klus liep wel iets uit, maar toch zijn wij meer dan tevreden. Hoe vanzelfsprekend het ook zou moeten zijn, eerlijkheid en het nakomen van afspraken is toch wel heel fijn als je met iemand in zee gaat. Jack komt zijn afspraken na en neemt zijn verantwoordelijkheid. Heel fijn!

Klussen uitgevoerd in de buurt

Opdrachten voltooid

Meest recente projecten

fietsen berging

Aanbouw / Opbouw / G... Aug 2016

houtbouw fietsen berging gerealiseerd in bloemendaal, nabij centrum

schilder en restauratie klus haarlem noord

Schilderwerk Jul 2016

houtreparatie,

schuur in vogelenzang hersteld

Timmerwerken Sep 2016

deursteil dorpel en gevelbekleding vervangen lastig werd het toen de profielen niet meer leverbaar bleken te zijn bij de groothandel, hierom heb ik deze zelf gemaakt.

hoogslaper

Meubels en Interieur Jan 2017

een kinderkamer met weinig ruimte diende zo te worden ingericht dat er extra ruimte ontstond om te spelen. plus betimmering verwarmingsbuizen de foto's zijn genomen toen het klaar was, hiervoor was het slechts een lege kamer. een relatief kleine kamer 2,6mtr x 2 mtr.hierdoor was het lastig te fotograferen. wel ruimte voor een buro boekenplank trap, bed en kast, en ook nog speelruimte

entree woning uit 1900 vernieuwd

Elektra Nov 2016

aanvankelijk ging het alleen om het vervangen van de wandbekleding, uiteindelijk is alles vervangen, stoppenkast, stoppenkastbetimmering wanden opnieuw gestucd electra vervangen, nieuwe plafonds, en de put van de watermeter gemaakt dat het grondwater niet meer binnenkomt verder ook een fietsophangsysteem gemonteerd waardoor de klant efficienter gebruik kan maken van de ruimte, daarnaast kan er nu ook een rolstoel doorheen.